Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iris

Mina ögon är min styrka
Jag finner mening i tomrummen mellan föremålen
Jag ser endast grönt
Mina svarta pupiller återspeglar ditt inre

Forsen brusar
Jag skriker allt vad jag har ut mot vattnet
Det brinner i mitt hjärta, stora flammor
Där borta vid det vita stenhuset gick min kära
Henne som jag inte kunde få, på grund av min sjukdom i hjärtat
Det som producerar liv
Liv
Liv
Liv

Kalejdoskopiska efterskalv
Iris




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP