Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En studie i likheten mellan frestelsen och rädslan


Handen skälver

 

Frestelsen

att snegla i ögonvrån
en extra gång

att sträcka ut handen
och röra vid honom

bara tanken att få känna
hans hud under fingertopparna

gör att handen skälver

Rädslan

att inte duga i hans ögon
kväver lusten att utforska

att inte räcka till
håller impulserna tillbaka

bara tanken på att bli sviken
av den man så innerligt begär

gör att handen skälver

 




Fri vers av Anna H
Läst 464 gånger
Publicerad 2006-08-22 07:36



Bookmark and Share


  Roger VIP
Lysande uppbyggd och med tema som berör. Vackert skrivet Anna!
2006-08-23

  Per Rydberg
I all korthet: Mycket stark text, som ger igenkänningsrysningar. Du fångar en känsla på pricken!
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H