Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller så vill inte jag heller :)

Det vackra

sinnligt ljuva

för mig bort

och tillbaka


dess kraft

förmår jag

ej kuva

ej fly ifrån

eller försaka.


Varför skulle
jag :)




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-03-27 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titin