Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvitt


Visst kan det hända
att jag undrar ibland
vad mörkret i mitt rum
döljer i sitt sköte

vi är inga vänner direkt
men går ändå hand i hand
längs vägen mot
ett allra sista möte




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-03 08:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mörkret är alltid min fiende.
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Titin