Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Glädje, när ingen förväntar sig något
Grönt och svart blandar sig vackert så här års
Skogen, jag sitter och skriver igen

Gråter utan ledsnad
Beger mig mot det som är min nya stad
Verkar oberörd, men är livrädd
Ditt svar berör mig inte om du väntar
Delägarskap

Ytlig, men långsam
Skrytsam, men trist
Ta på dig din gröna tröja igen och kom




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-03 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP