Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta in tiden


Dendär känslan...

Du vet...

Känslan av att din tid på denna jord är kort

När andan vänder i halsen och det känns som om luften inte ryms i strupen

När man är helt överväldigad av tankarna på att det nog är så att alla bakom min rygg har inplanerat min tid på denna jord.

Jag vill ta behovsmedicin, men det är för nära inpå nästa dos, så jag lägger mig i fosterställning och väntar in tiden.




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-04 11:27



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ja
när jag har ångest
blir det jobbigt
man säga...
det håller på i timtals
tänkte "jag vill dö i sömnen"
några gånger
medans jag bad
en själ sa till mig
"om 2 månader"
näpp
dog inte då
men hamnade på sjukhuset...
2024-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP