Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredens fågel


Säg mig du vita duva
vad gör dig så rådvill
det sägs att fienden
alltid kommer från öst

men låt mig inte hindra
flyg flyg dit du vill
sa jag med ett sting
av smärta i mitt bröst.




Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-05 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titin