Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet


Det finns ett mäktigt rike
alltid längre fram i tiden
som jag aldrig någonsin
har sett där jag är i livet

något sker där jag vet
och det stör den inre friden
att dagens tomma ark
är därbortom redan skrivet

trevligt ändå att få vistas i
jordens kretslopp en stund
trist bara att vi inget vet
om nästkommande sekund :)





Bunden vers (Rim) av Titin
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-08 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titin