Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The canyon

Virrig, yrsel, utbränd
Ligger jag ner och lyssnar på pianomusik
Allt faller
Men måste det falla så långsamt
Lycklig och sorgsen på samma gång

Du har lämnat mig här
Ensam
Du säger jag kan vara dig om jag vill
Men jag vet vart det leder
Du blir arg och snedstämd

Långsamt smälter isen
Jag är en kopia av mig själv från längesen
Krya
Behöver ingen pseudonym längre
Jag är rädd att jag upprepar mig i alla fall

Nu är det vår
Jag har ordnat det fint med flyttgubbarna som kommer
Orkar inte bära själv
Oroar mig
Glömma är det viktigaste om man ska orka fortsätta

Tiden
Orden
Solen




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-04-11 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP