Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte på poeter.se för att....

.
.
.
.
Jag skriver inte här för att bli populär

Jag skriver inte här för att bli impopulär

Jag är här för att jag inte har bättre för mig




Fri vers av Tidsljus_Timelight
Läst 139 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-04-13 12:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alla behöver vi lite tidsfördriv:)
2024-04-20

    Kämpendahl VIP
Jag är här för Ordet.
2024-04-20

  Staffan Nilsson

Att inte ha nåt bättre för sig är en lysande ursäkt.
Du visar att den är bra!
2024-04-15

  Kungskobran VIP
Det är trevligt att bli läst tycker jag
2024-04-13

  Emanuel Sigridsson VIP
Fin text om att poesin har många ansikten. Fint då också att din text även språkligt är så lyckad.
2024-04-13

    Tidsljus_Timelight
Tack Hubert.
Det finns en klyscha
"Livets hårda skola"
Tro vad du vill den hjälper till att göra en ärligare
Mer självinsikt
2024-04-13

  Hubert
Låter både sunt och ärligt att inse det. Vi är fler :)
2024-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus_Timelight