Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraschlandning


Torsdag

Kan jag hålla mig från att störta rakt ner till torsdag?

Jag får sällskap av min bättre hälft.

Sista tillfället att göra något åt det hela innan jag faller handlöst ner i mina tankar. Dedär som påstås tillhöra "sjukdomen".

Psykologen sade att större delen av alla som har schizofreni mår sämre vår och höst.

Jag kan inte skriva längre. Inte översätta heller. Inte sjunga eller skapa musik. Kan inte gå utanför huset. Jag börjar tappa språket och jag är rädd för mitt nästa läkarmöte. ECT? Igen? Skulle de kunna tvinga mig till det?

Hjälp!

Hjälp?

Jag vet varken ut eller in.

Detta känns som någon har tröskat min stackars hjärna.




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-16 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP