Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full i magen


Räknar ner
Snart kan jag räkna tiden på båda mina händer
Uppe från balkongen jag ser
Innan jag mot räcket ryggen vänder

Inte hoppar jag idag heller
Slå i backen så ben och kranium smäller

Jag väntar in morgondagen
Lite trött och full i magen




Övriga genrer av Music mind VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-17 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP