Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tillbaks

En känd doft, ett vibrerande i luften
Ett mjukt andetag, följd av en orkan
Jag går ut och tittar upp mot himlen, mitt blod ändrar färg
Det har hjälpt mig att stå stadigt
Jag känner dig komma tillbaka igen,
känslan av omtanke blir starkare
Jag känner dig komma tillbaka




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-20 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP