Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten

 

Det är om natten
mitt hjärta brister,
det är då jag gråter
ensam i mörkret
av vetskapen att jag
inte kan göra dig lycklig,
du som är mig kärast,
du som gav mig allt

 




Fri vers av Anna H
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-08-24 07:33



Bookmark and Share


  karenina VIP
du skriver alltid med känslan så närvarande. på ett rakt och enkelt sätt för du fram smärtan, this is it...
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H