Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du fick välja mellan demokrati och diktatur, livet som drottning eller samarit, vilket skulle du föredra? ni ett folk född av agnar ...


Angående dödläget i Vårdförbundet kl:16/63 000 medlemmar

*Angående dödläget i förhandlingarna och den förestående blockaden av Sveriges sjuksköterskors förbund (Vårdförbundet):

Blockadmeddelande: Vårdförbundet har aviserat en blockad som börjar klockan 16:00 på torsdagen som påverkar 63 000 medlemmar över hela landet.
Dödläge i förhandlingen: Dödläget består trots ett nytt förslag från arbetsgivare, som Vårdförbundet avvisade och motverkade med ett nytt bud.
Inverkan på sjukvården: Blockaden kommer att leda till minskad tillgång till sjukvård, förseningar och inställda operationer för patienter.
Historiskt sammanhang: Konflikten har eskalerat sedan årsskiftet, då Vårdförbundet lämnade medling och varnade för konfliktåtgärder den 11 april.
För mer detaljerad information, se hela artikeln på Aftonbladets hemsida.

Hänvisning: aftonbladet.se




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-04-25 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP