Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid årsmötet



Medlemmarna krävde
att hon äntligen skulle
ta av sig masken som
hon burit under alla
möten och helt enkelt
Bara demaskera sig

Det gjorde hon då med
viss tvekan och när hon
sen visade upp sitt rätta
ansikte. ..

Fylld med ärr,akne och
pormaskar

Tyckte alla pinsamt att
Ähh-hon kunde ju få
behålla masken på

Sen avslutades mötet
Med kaffe,kakor och
påtår som om ingenting
utåt sett från det strikta
reglementet hade hänt.










Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-27 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP