Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tidvågen

Vallar sanden
över stranden

Slipar av
och sköljer rent

Sådan är vågens gång

Rullar från en strand
till en annan

Evigt böljande
likt tidens gång




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-30 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP