Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödmjukhet

Ödmjukheten
Energin vänd inåt
Ni kan låta all världens synder strömma in mot den
Det omvandlas till vatten
Det värsta kan ej nå den
Och den kommer inte bry sig om det

Ödmjukheten
Mjuk
Kvinnlig
Ursprunglig
Du kommer aldrig kunna hålla i den
Flyktig mot bottnar riktad
Återuppdagar hjärta




Fri vers av Theodor Mührer VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-30 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theodor Mührer
Theodor Mührer VIP