Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dirty Harry

Filmerna luktar plåt, bensin.

Riktiga människor.
Inte nollställda blanka
vackra tomma ingenting
som halkat in från
modellyrket.

Man slipper se alvöron.

Explosionerna har inte
skapats på dator.

Make my day




Fri vers av rostspik VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-06 13:50



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Hårdast sedan sjuttiotalet - Harry Callahan, Paul Kersey (Charles Bronson) som god tvåa.
2024-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Som The Lurkers tog fasta på:

https://www.youtube.com/watch?v=XIaBculto4Q


2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP