Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fallet

trädet

fal

ler

lång

samt

ljudet
av den på skogens mark
nerdundrande trädkronan
genljuder redan
i hela min kropp
trots att det är

sjuttio

sextio

femtio

grader kvar på stammens rörelse neråt

skogens famn börjar snart tå tillbaka
den lilla delen av själen den lånat ut
till trädet i några hundra år

ett fåtal årtionden och träden omkring gamla som unga
har tagit över var sin bit
av det fallna trädets själadel

nu

landar trädet
bland blåbär och annat ris
fjädrar
tillbaka upp
ner
med en sista suck
stillnar
påbörjar sin
nog

lång
samma
själavandring
ner till mycel
och rot




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-06 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP