Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan ta ett helt liv




Födelse och uppväxt
vuxenhet och mognad
skolning och erfarenhet

ingen tid till att vila
låta namnet sjunka in
och identifiera sig totalt
med vår uppfattning
om oss själva

bli vi

det kan ta hela livet
att komma hem

väl där
kilar vi vidare.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-08 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP