Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du lade böner i min mun


du lade
böner
i min mun
jag inte visste
innebörden av

min mun och mitt hjärta
talade orden

du visste
du bad mig
dina planer
ditt barn

krysta
sista
outhärdliga
värkar

det vackra barnet
fritt starkt evigt
oförgängligt
obrytbart

vårt




Fri vers (Fri form) av rebecca d VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-08 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP