Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En utmaning, det här att åskådliggöra drömmar.


Skelettvision 1

skelettet
renbränt av
sand och tid

stod bakom en stenmur,
blickande ut över dynerna
bakom honom roströd klippa,
lyst av långt eftermiddagsljus

död men drömmande
levande men död




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-09 11:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I used to lead a quiet life
In fact, it was a bare existence"
(Iggy Pop)

"Sluta existera! Sätt igång å leva!"
(Ebba Grön)
2024-05-09
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP