Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Missförstådd

Det du ser är inte det jag urskiljer.
Det jag säger förstår du inte.
För allt du förmår är att
betrakta ur ditt eget perspektiv.
Vi pratar olika språk
och vi lever i olika världar.




Fri vers av Cecilia Lindqvist VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-09 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Lindqvist
Cecilia Lindqvist VIP