Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


möjligheter klokuggla

önskar dig en fin dag
Peter parker
det har regnat värme väntas
perfekt väder
fortsätta utomhus.

äntligen är groparna borta
slipper på bilsätet hoppa
kommunen har asfalterat
och däcken kan åter rulla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-10 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP