Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egensinnig vandrare



Helt snurrig utan orsak,
det egensinniga jaget,
spetsar frågan: Vad hände?

Vandrar i cirklar i en fyrkantig värld,
ställer till det,
kort sagt.





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-11 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP