Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KROSSA TERRORISTSPEKTAKLET! LEVE ISRAEL!


MED PALESTINASJAL RUNT ARMEN

Med palestinasjal runt armen

trädde den "store" artisten fram

Han ville trotsa ett förbud och

bita huvudet av all skam

Hade han haft en davidsstjärna

väl synlig på sin klädedräkt

hade det säkert blivit böter

För judar saknas det respekt

 

LARZ GUSTAFSSON 240511

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2024-05-11 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP