Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubben fastna i dörrn




Ett barn slipar en pinne mot asfalten

Medans fönsterskuggan gör en tatuering i ditt ansikte.

Gubben fastna i dörren men är glad ändå.




Närvaron ser slutet




Fri vers (Fri form) av moboken^ VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-05-11 20:26



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Gubben fastna gubben fastna
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

moboken^
moboken^ VIP