Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hela mitt hjärta

 

Även en liten tagg

som fått fäste uti hjärtat

kan rota sig

och växa till en buske

av törnen




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-05-12 00:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant, så sant
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP