Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad


Gå din väg.





Du springer i skal.

Jag är en knipsad utkant.

Gå din väg.




Bunden vers (Haiku) av moboken^ VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-05-12 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moboken^
moboken^ VIP