Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eurovision.

Schweiz vinner Eurovision 2024 (aftonbladet.se)
Jag spenderade fem timmar på Eurovision, Trots att det inte var min passion. Hundra kronor på spel, ett vågat beslut, På att Schweiz skulle vinna, en chansning så brut.

Den snurrande skivan, vad kan den betyda? Är det jorden som dansar, eller ekonomin som strida? Eller kanske är det freden som vi alla så önskar, I en värld där musiken kan få hjärtan att blönska.

Och här stor jag förvånad, med en gissning så rätt, Kanske var det tur, eller ett öde som är satt. Men oavsett orsak, så var det min kväll, Med en vinst om Eurovision, känns allt så väl.

Så låt oss fira musikens magiska spel, Där länder förenas och allt kan bli hel. För i denna tävling, där drömmar får fly, Är det ibland bara tur som bestämmer vem som får stå i rampljusets sken.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-05-12 01:48



Bookmark and Share


  Koppartråd
En intressant observation,
Genom alla tiders rim och reson,
Har fred varit den högsta önskan,
Fast det allt som oftast faller i glömskan.
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP