Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hebr 13:13


Naken

NAKEN

Hebr 13:13

Naken
Utlämnad
Står jag i Gud
Fullt synligt
Dömd
Av dem
Som inte förstår


Utanför lägret
Med Honom

Till en dom
För Phariseerna

……

NAKED


Naked

Released

I stand in God

Fully visible

Sentenced

Of them

Who do not understand



Outside the camp

With him


For the Pharisees
To be judged




Fri vers (Fri form) av rebecca d VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-12 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP