Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitalismens mål

Att skapa artificiella behov
och se till att kunden aldrig får nog
det ger de stora pengarna
hurra för de förblindade kunderna




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-12 11:44



Bookmark and Share


  ULJO
Bort med kapitalismen.
2024-05-13

  Lustverket VIP
Exakt så kobran!
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP