Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de blommiga fröna



fann dem till slut ovanpå skåpet
en kartong kände igen
där låg alla de saknade
lade genast i blöt de stora vita
i vatten ska de ligga och gro
före de placeras i jord

först var det mulet
men då lyste solen igen






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-05-12 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP