Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för du läser uggleben kram


gott samvete



idag bidde det mer
än en tumme
kan sova utan jagas
av mig själv
om inte grästrimmern
väcker mig med sina rop
"jag då,,?"
hade inte räknat med batteriet
inte laddar
men hade ett till häcksaxen
som inte använts mycket
och det står på laddning

Alla apparater måste oljas
rengöras mm blir aningen trött
fick den gamla trimmern
av lejonet och hon hade stor tomt
och brände många batterier







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-12 17:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fann i en låda ett mindre batteri
som satt i en laddstation
ska testa om det är den som ska
passa till trimmern.
den andra blir nog för tung att bära
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP