Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyfallsregn i Brasilien


med många döda i översvämningar
efter himlen hällt ner sjöar över landet
dessa naturkatastrofer orsakade av oss
som verkar i I länder och konsumerar
utan hänsyn till moder jord
som nu slår tillbaka
vad är runda fötter emot det eländet
människorna fått
och dessa krig som löken på laxen
för inte tala om Trumpen Putin...
alla diktaturer som finns över vår jord

vi som står som träd i solen
på vår lilla kolonilott
är tacksamma över
vi kan röra på oss även om
det jämrar sig någon gång




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-05-13 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP