Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Fartkameran av ULJO


Indraget körkort

Jag kör min bil med väldig fart
tycker det är ballt så klart
Mitt körkort de tog
för de hade fog
böterna blev höga
jag överklagade, det hjälpte föga
Nu får jag cykla och gå
och emellanåt i bussen stå
det fungerar faktiskt riktigt bra
men körkort är ändå bra att ha




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-13 09:01



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
bra!
2024-05-13

  ULJO
Gillas.
Roligt att jag kunde inspirera.
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP