Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar om viktiga ord och känslor som visar hur samhället fungerar idag och vilka problem som finns.


Att markera och märka



Att markera och märka
är tidens melodi

Människan krymper i samhällsutvecklingens rytm
där rum för mänsklighet ej längre är varmt

Vi och dom, vilka är dom?

Förvirringen är påtaglig
osäkerheten skapar klyftor inom oss
så beklaglig

Grupperingar svåra att förstå
när agendan är dold

Att markera och märka
är tidens melodi




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 12 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-13 10:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text som beskriver hur det är både i vårt land och i världen i övrigt.
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP