Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ha en fin dag klokuggla<3


ljusets väktare


kanhända luftar jag mina tankar
det borde alla göra
det är när bubblorna över oss stänker
vi försvarar ljuset till sista droppen
Svaret allom givet
om vi städar bort spindelväven
försvinner dunklet
och ljuset lyser klart







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-13 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP