Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR ARTIFICIELL INTELLIGENS TAR ÖVER DEN NATURLIGA

Har man intresse av att ta reda på
vem som är vem är snabbast väg
fråga Al-assistent Copilot som har
mer tillgång till källhänvisningar i
sin research än att förlita sig på
spekulativa rykten och hörsägen.

Det är också intressant att få veta
sådant man inte visste om sig själv
medan den artificiella utvecklingen
tar över den naturliga,när mänsklig
intelligens blir överflödig och närm-
ast otillförlitlig.

Man frågar sig då vem som äger
upphovsrätten till sig själv ?

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-05-13 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP