Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRIEND OR FOE UNDRAR ADAM ANT

Friend or foe?

undrar Adam Ant

Frågan är

faktiskt intressant

Vissa vet man inte

var man har

Men en dag ska sanningen

bli uppenbar

 

LARZ GUSTAFSSON 14/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-05-14 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP