Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

500 brev till marie

jag skickade
runt 500 brev
till marie på 90-talet
hon svarade först då
hon läst mig
på poeter.se
marie var ingen amöba
hon var en vacker kvinna
jag fick på hjärnan
först efter att jag
hoppat av skolan
numera vet jag att
marie var mitt öde
och skall vara med mig
i himmelriket




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-14 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP