Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om de bara visste

Bland fläder och krossat glas.
Jag fann min dröm.
Avtorkat damm.
Avslöjande midnattsröd.
Någonstans jag red längs stranden.
Dikter svarta som silke.
Osammanhängande.
Javisst.
Men vad gör väl det.
Egentligen.
När allt flätas samman.
Till att bli.
Så äkta.
Att varje ord blundar.
Nästlar sig samman.
Och älskar.
Vinet rinner ut från havet.
Törstiga.
Av varandra.
Allt som finns.
Är vi.
Men det vet.
Inga andra.
För vi är tysta.
Så tysta.
Tyst.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-15 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP