Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturligt vitamin-scam: Att äta biprodukter från industriavf

från substack:

Naturligt vitamin-scam: Att äta biprodukter från industriavfall - det är "organiskt"!
Kemikalier, avloppsvatten från köttbearbetning, grafen, fetalt bovint serum, avloppsslam och mer; Följ med mig när jag försöker avslöja vad som finns i "Naturliga vitaminer"...

AGENT131711
18 MARS 2024
Om du är ny här, låt mig förklara hur jag hamnade här, för att undersöka naturliga vitaminer är helt klart inte en utgångspunkt för någon, jag menar, som någonsin ens skulle ha övervägt "vitaminer", särskilt naturliga vitaminer, till och med organiska vitaminer , kan det vara dåligt? Det gjorde jag verkligen inte... förrän jag började forska...

etletlien808@proton.me
Lösenord
etletlien808@proton.me
Prenumerera
Min första undersökning gällde vitamin D, som jag upptäckte är råttgift och innehåller giftiga kemikalier, som kloroform. Tillverkaren av vitamin D säger att det är en laboratoriekemikalie som inte bör användas som mat eller läkemedel. RIKTIGT D-vitamin kommer från solen. Fabriken har inte kommit på hur man ska flaska solsken, så de säljer istället gift till oss.

Eftersom de allra flesta vitaminer tillverkas av Big Pharma, när vi blir sjuka, märker de det som en sjukdom och säljer till oss sina livslånga mediciner som inte botar oss, utan (förhoppningsvis) bromsar sjukdomens utveckling, som t.ex. i fallet med osteoporos. "Brött bensjukdom" gick från obefintlig till vanlig inom mindre än två decennier. Gissa vem som gör den mest populära medicinen mot osteoporos? Pfizer. Gissa vem som gör de mest populära D-vitamintillskotten? Pfizer. Gissa vad D-vitamin gör? Det extraherar kalcium från våra ben. Till och med tillverkaren säger att det skadar ben med "upprepad eller långvarig användning". Det är därför en stor mängd människor som tar vitamin D dagligen, särskilt under långa perioder, kommer att få ett mycket mindre fall och bryta eller frakturera ett ben (jag räcker fåraktigt upp min hand eftersom jag har upplevt detta, inte en gång utan två gånger , samtidigt som man aldrig inser orsaken!).

Därefter kom min vitamin B-utredning. Jag blev förvånad över att upptäcka att det är cancerframkallande, enligt tillverkaren. (Det förorenade också en stad, så det är det...)

Sedan C, som är kopplat till Eugenics. Vitamin C, "askorbinsyra", som alla vitaminer, går igenom en lång kemisk process för att skapa, med hjälp av GMO-socker eller majssirap och mögel och roliga saker som aceton (nagellackborttagningsmedel).

mer:

d-vitamin är råttgift

b-vitamin är cyanid

Vitamin C är GMO majssirap, mögel, kemikalier, bakterier, blekmedel och mer...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Live2Dream VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-05-16 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live2Dream
Live2Dream VIP