Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klängrosor

Kände tungans glittrande lek.
Sommaren endast en bok om drömmar.
Drar över mig tvåsamhetens skal.
Blundar och färdas över dina fantasier.
Viskande blåmussla så äkta.
Passionen het som nattens ametist.
Allt en enda äng av näckrosor.
Medan livet smälter.
Jag ser på.
När strändernas vingar bleknar.
I takt med molnens andetag.
Sakta.
Stilla.
Nära.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-16 19:03



Bookmark and Share


  miramin VIP
Så vacker <3
2024-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP