Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så kallade män som försvarar de här äcklen är redan kuvade av dem.


HÄXKRAFT

Häxkraft straffar sig själv

Ty på sådd kommer skörd

Häxkraft straffar sig själv

När jag får min sömn störd

vet jag ganska bestämt

vilka som är å färde

Häxkraft straffar sig själv

och saknar egentligt värde

 

Häxorna är ett pack

Eldsjön blir deras hemvist

Jag kan få en impuls:

att röja runt med en k-pist

Lyckligtvis tillhör jag

skaran av pacifister

Men det kommer en dag

då dömer Gud ockultister

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/5 2024




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2024-05-17 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP