Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lämnar bottenskiktet

På botten är det grumligt
svårt att orientera sig
kargt landskap
skuggigt och rått
skavsår i själen

På väg från botten
en ljusning
balanserat hopp
titta inte nedåt
tillåt dig att läkas lite
andas lugnare nu

Med näsan över ytan
syresätter hela tillvaron
blundar för att inte svimma
återhämtar kraft
en livets återkomst






Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-17 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP