Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta

Blundar du också?
Eller låtsas du sova?
Jag är vaken än.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-17 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oavsett vem du försöker nå
tror du universum är idioter?
2024-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP