Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det höll ju länge...


En trasig kråka


En trasig kråka sitter i trädet

Som ett slitet tandborsthuvud

När jorden blev ett datamoln

Förstod vi inte att vi satt fast i ett fryslagg

Men han förstod det och varför

De hackande på varandra

Där någon hämtar en kram

Och tappar popcorn i en pool




Fri vers (Fri form) av moboken^ VIP
Läst 12 gånger
Publicerad 2024-05-18 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moboken^
moboken^ VIP