Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tankar nära vatten…


Djupast är
grönskan

där himlen är slät
och blå

När molnen
de vita små
syns vandra på rad

högt över glittrande
våg

Med havsvindars
bris
helt nära inpå

Invid stranden
där du står

Djupast och klarast
är tanken då




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-20 19:25



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Orden i din dikt
gör mig
glad -
de skimrar!
2024-05-30

  ULJO
Gillas
2024-05-21

  Kungskobran VIP
Vi från havet kröp upp på land
men minnet av detta dyker upp ibland
det är en längtan obeskrivbar
den finns för alltid kvar
2024-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Vid havet blir jag överväldigad och omtumlad. Nästan övermannad av minnen.
Skaparens storhet framträder samtidigt som jag reduceras till sanna och rätta proportioner.
2024-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP